OM OSS

Sjekk ut våre dyktige instruktører. Ved å klikke på bildene kan du lese mer om de på wikipedia

Thomas Ulsrud
Verdensmester og 2x Europamester. OL-sølv fra 2010 med klovnebukser på. 393 internasjonale kamper med flagget på brystet.
Dordi Nordby
En gledespreder og curlingdronning. 23 internasjonale medaljer har det blitt, deriblant to VM-gull. Er bookingansvarlig og tar godt hånd om både ansatte og kunder i hallen.
Christoffer Svae
Mannen bak klovnebuksene som har både OL-sølv, VM-gull og to EM-gull er vi glad for å kalle vår egen. En kar med sprudlende humør og en dødelig treffsikker "takeout".
Sander Rølvåg
VM-gull i mixed, student-OL gull, EM-sølv og bronse. Var TV2 sin ekspertkommentator under OL i 2014. Instruktør og ismaker hos oss.
Pia Trulsen
Selveste dattera til legenden Pål Trulsen. Selv er hun verdensmester i Mixed-VM og har representert Norge i håndfull EM og VM.
Iver Nordby
Broren til Dordi. En tennplugg som skaper liv og røre. Regjerende norgesmester på utendørsbane og var siste mann til å slå Pål Trulsen ut av NM.
Magnus Nedregotten
OL-bronse 2018 og VM-bronse 2015 i Mixed Doubles. Student-OL gull og regjerende Norgesmester. Et knalltalent og en kraftplugg. Jobber som både ismaker og instruktør hos oss.
Steffen Walstad
NM-gull i individuell curling. Som skip har han tatt student-OL gull og VM-mixed gull. Han er en kjernekar fra Oppdal som også er regjerende Norgesmester.
Show More
 

 

Følg oss!
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
STARTE Å SPILLE?

Curling er bedre trening enn du kanskje tror. Bli med i en klubb i dag!

ADRESSE

Langoddveien 6, 1367, Snarøya - Ikke langt unna Oslo!

Booking på dordi@curl.no

START ET LAG

OCK Bedriftserie:

ada.ingvaldsen@altiboxmail.no

OACK Divisjonspill:

www.oack.no

© 2020 laget av Curlingbaner AS