Ny generasjon til EM i Tallinn


Thomas Ulsrud & Co spiller som kjent for Snarøya Curling Klubb. Ulsrud selv har representert klubben i 12 VM og 16 EM. Sammen med de han spiller nå; Torger Nergård, Christoffer Svae og Håvard Vad Petersson, tok de medalje i EM i ti(!) år på rad mellom 2007-2016.

Når EM arrangeres i Tallinn med start neste helg, så er det første gang siden 2005 at en annen klubb enn Snarøya representerer Norge. Det nye generasjonskifte har sakte, men sikkert tatt over. Det er fire unge karer som spiller for Oppdal Curling Klubb som skal kjempe om medalje denne gangen. En liten hemmelighet kan vi riktignok fortelle. Hele laget trener på Snarøya Curlinghall, og det har de gjort i mange år. På laget, vår egen ismaker Magnus Nedregotten, som tok bronse under OL i PyeongChang. Vi er så stolte!

Vi ønsker gutta lykke til og håper på gull. Så kan vi på Snarøya kanskje ta litt eierskap i laget, selv om de spiller for Oppdal? Tvi tvi!


Dordi Nordby
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square