Ulsrud og den nye generasjonen


Sjekk denne kjekke gjengen!

Klovnebuksene gir seg, men Thomas Ulsrud fortsetter! Laget som tok ti medaljer på rad i EM, ett VM-gull og OL-sølv i 2010, har nå gitt seg. Ironisk nok er det de to eldste på laget som fortsetter å spille curling. Thomas Ulsrud har blitt hentet inn som ny skip for Oppdalslaget Minera Skifer. Hele laget trener riktignok hos oss hver dag. Torger Nergård spiller nå med Eigil Ramsfjell sin sønn; Magnus Ramsfjell. Christoffer Svae solgte leiligheten og reiser nå verden rundt. Håvard Vad Petersson spiller heller ikke curling, men selger fortsatt smoothie og frozen yoghurt på Sørlandsenteret. Curling-EM starter 15. november. Vi gleder oss!

#curling #em #ulsrud #mineraskifer #klovnebukser #ol #nergård #ramsfjell #christoffersvae #håvardpetersson #firmaevents #teambuilding

Dordi Nordby
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square